Iesācēju distances rezultāti (PDF)

Kopvērtējums garajai/ātrajai distancei (PDF)

Sadalījums pa grupām/distancēm garajai/ātrajai distancei (PDF)

Kartes: Ātrā distanceGarā distanceIesācēju distance

Results – Veselības un sporta nedēļa 2018

2018-04-02
S10 (19 / 20) Time Behind
1. Vanesa Šekstello SSS 1:21:24
Race 1 43:09 43:09 +12:18
Race 2 38:15 1:21:24
2. Simona Lāčplēse Laurenču sākumskola 1:22:24 +1:00
Race 1 39:19 39:19 +8:28
Race 2 43:05 1:22:24 +1:00
Anna Grigoļunoviča Rīgas Maksima vidusskola DNS
Race 1 36:34 36:34 +5:43
Race 2 DNS DNS
Anna Katrīna-Riba SSS DNS
Race 1 38:25 38:25 +7:34
Race 2 DNS DNS
Dārta Neringa Krastkalne SSS DNS
Race 1 38:22 38:22 +7:31
Race 2 DNS DNS
Elēna Sabule Zvejniekciema vidusskola DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Elza Actiņa 3A DNS
Race 1 30:51 30:51
Race 2 DNS DNS
Elza Klišāne Laurenči DNS
Race 1 38:26 38:26 +7:35
Race 2 DNS DNS
Elza Zelča Siguldas Pilsētas vidusskola DNS
Race 1 37:58 37:58 +7:07
Race 2 DNS DNS
Emīlija Nora Pabērza Tornīši DNS
Race 1 37:42 37:42 +6:51
Race 2 DNS DNS
Katrīna Siliņa Zvejniekciema vidusskola DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Keita Marcinkēviča Laurenču sākumskola DNS
Race 1 33:39 33:39 +2:48
Race 2 DNS DNS
Lauma Voitenko ind. DNS
Race 1 31:48 31:48 +0:57
Race 2 DNS DNS
Laura Lemose Cēsu 2. pamatskola DNS
Race 1 1:02:37 1:02:37 +31:46
Race 2 DNS DNS
Līva Zinberga Siguldas Takas DNS
Race 1 1:13:05 1:13:05 +42:14
Race 2 DNS DNS
Māra Bērze SSS DNS
Race 1 1:06:45 1:06:45 +35:54
Race 2 DNS DNS
Renāte Bērziņa Laurenči DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Sanija Alksne Meridiāns DNS
Race 1 1:02:44 1:02:44 +31:53
Race 2 DNS DNS
Sofija Mačevska Inčukalna pamatskola DNS
Race 1 39:18 39:18 +8:27
Race 2 DNS DNS
V10 (15 / 16) Time Behind
Aleksis Polis Laurenču sākumskola MP
Race 1 30:59 30:59 +2:22
Race 2 MP MP
Jorens Polis Laurenču sākumskola MP
Race 1 31:01 31:01 +2:24
Race 2 MP MP
Rūdolfs Actiņš 3A MP
Race 1 34:42 34:42 +6:05
Race 2 MP MP
Miks Oskars Saule Siguldas 1. pamatskola DNF
Race 1 DNF DNF
Race 2 MP DNF
Bruno Basikirskis Valdorfa PII DNS
Race 1 28:37 28:37
Race 2 DNS DNS
Kristaps Paio Laurenču sākumskola DNS
Race 1 33:37 33:37 +5:00
Race 2 DNS DNS
Krišjānis Bojārs Laurenču sākumskola DNS
Race 1 33:35 33:35 +4:58
Race 2 DNS DNS
Leo Puncils PII Saulīte DNS
Race 1 34:19 34:19 +5:42
Race 2 DNS DNS
Marks Nevlers Siguldas Pilsētas vidusskola DNS
Race 1 37:56 37:56 +9:19
Race 2 DNS DNS
Marts Martijs Treijs NoskrienZiemu.lv DNS
Race 1 48:09 48:09 +19:32
Race 2 DNS DNS
Miķelis Starpiņš Laurenču sākumskola DNS
Race 1 47:04 47:04 +18:27
Race 2 DNS DNS
Sebastians Janovs Siguldas Takas DNS
Race 1 51:49 51:49 +23:12
Race 2 DNS DNS
Timotejs Janovs Siguldas Takas DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Toms Emīls Saule SSS DNS
Race 1 51:22 51:22 +22:45
Race 2 DNS DNS
Valters Bošs SSS DNS
Race 1 33:16 33:16 +4:39
Race 2 DNS DNS
S12 (7 / 7) Time Behind
1. Adele Balanasa SSS 1:14:11
Race 1 40:56 40:56 +3:07
Race 2 33:15 1:14:11
Alise Lote Oļukalna Siguldas 1. pamatskola DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Ance Korņējeva Siguldas Takas DNS
Race 1 55:50 55:50 +18:01
Race 2 DNS DNS
Beatrise Gredzena Laurenču sākumskola DNS
Race 1 56:12 56:12 +18:23
Race 2 DNS DNS
Jekaterina Romanova OK Stiga DNS
Race 1 50:12 50:12 +12:23
Race 2 DNS DNS
Laura Ezeriņa Siguldas 1. pamatskola DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
Marianna Nevlere Siguldas Pilsētas vidusskola DNS
Race 1 37:49 37:49
Race 2 DNS DNS
V12 (6 / 6) Time Behind
1. Kristians Millers Sējas pamatskola 48:11
Race 1 20:16 20:16 +1:08
Race 2 27:55 48:11
2. Mārtiņš Mežsargs SSS 53:31 +5:20
Race 1 22:22 22:22 +3:14
Race 2 31:09 53:31 +5:20
3. Artjoms Ivanovs OK Stiga 55:55 +7:44
Race 1 19:08 19:08
Race 2 36:47 55:55 +7:44
Toms Balanass Siguldas Pilsētas vidusskola MP
Race 1 44:34 44:34 +25:26
Race 2 MP MP
Raivis Lasmanis SSS DNS
Race 1 43:05 43:05 +23:57
Race 2 DNS DNS
S14 (2 / 2) Time Behind
1. Eva Grauda SSS 53:06
Race 1 30:27 30:27
Race 2 22:39 53:06
Anete Actiņa 3A MP
Race 1 34:38 34:38 +4:11
Race 2 MP MP
V14 (1 / 1) Time Behind
1. Toms Ģērmanis Auseklis 1:17:52
Race 1 49:00 49:00
Race 2 28:52 1:17:52
V16 (1 / 1) Time Behind
Paulis Janovs Siguldas Takas MP
Race 1 27:53 27:53
Race 2 MP MP
S21 (14 / 14) Time Behind
1. Kendija Aparjode Kāpa OK 44:17
Race 1 22:53 22:53
Race 2 21:24 44:17
2. Anastasija Isajeva OK Stiga 45:54 +1:37
Race 1 24:10 24:10 +1:17
Race 2 21:44 45:54 +1:37
3. Anastasija Smoļakova OK Stiga 49:24 +5:07
Race 1 23:56 23:56 +1:03
Race 2 25:28 49:24 +5:07
4. Karīna Janova Siguldas Takas 50:20 +6:03
Race 1 24:06 24:06 +1:13
Race 2 26:14 50:20 +6:03
5. Aneta Dzērve MTRuning 54:04 +9:47
Race 1 29:01 29:01 +6:08
Race 2 25:03 54:04 +9:47
Inta Cakule ind. MP
Race 1 30:57 30:57 +8:04
Race 2 MP MP
Dace Actiņa 3A DNS
Race 1 30:43 30:43 +7:50
Race 2 DNS DNS
Dace Kļaviņa ind. DNS
Race 1 1:02:42 1:02:42 +39:49
Race 2 DNS DNS
Evelīna Gasūna LSPA DNS
Race 1 37:49 37:49 +14:56
Race 2 DNS DNS
Gunta Blūmiņa SSS DNS
Race 1 29:27 29:27 +6:34
Race 2 DNS DNS
Inga Basikirska ind. DNS
Race 1 28:31 28:31 +5:38
Race 2 DNS DNS
Laila Zinberga Siguldas Takas DNS
Race 1 32:07 32:07 +9:14
Race 2 DNS DNS
Lelde Gasūna LSPA DNS
Race 1 37:55 37:55 +15:02
Race 2 DNS DNS
Līna Dzene SSC DNS
Race 1 26:30 26:30 +3:37
Race 2 DNS DNS
V21 (9 / 10) Time Behind
1. Andrejs Grigoļunovičs QRT 38:03
Race 1 21:21 21:21
Race 2 16:42 38:03
2. Jānis Bukins Siguldas Valsts Ģimnāzija 42:36 +4:33
Race 1 24:11 24:11 +2:50
Race 2 18:25 42:36 +4:33
3. Aivis Zetmanis Azimuts 44:14 +6:11
Race 1 24:39 24:39 +3:18
Race 2 19:35 44:14 +6:11
4. Jēkabs Dzenis MTRuning 45:37 +7:34
Race 1 24:33 24:33 +3:12
Race 2 21:04 45:37 +7:34
5. Reinis Bērziņš OK Ogre 52:07 +14:04
Race 1 28:02 28:02 +6:41
Race 2 24:05 52:07 +14:04
6. Roberts Treijs NoskrienZiemu.lv 1:12:47 +34:44
Race 1 48:08 48:08 +26:47
Race 2 24:39 1:12:47 +34:44
Andis Janovs Briksnis DNS
Race 1 1:02:22 1:02:22 +41:01
Race 2 DNS DNS
Juris Dzenis SSC DNS
Race 1 26:27 26:27 +5:06
Race 2 DNS DNS
Romāns Basikirskis ind. DNS
Race 1 28:29 28:29 +7:08
Race 2 DNS DNS
S40 (10 / 10) Time Behind
1. Kristīne Veita 43:28
Race 1 19:55 19:55
Race 2 23:33 43:28
2. Kristīne Balanasa Virsotne 54:45 +11:17
Race 1 27:44 27:44 +7:49
Race 2 27:01 54:45 +11:17
3. Žaneta Suta ZVOC 1:07:05 +23:37
Race 1 36:35 36:35 +16:40
Race 2 30:30 1:07:05 +23:37
4. Linda Katlapa 1:10:14 +26:46
Race 1 39:36 39:36 +19:41
Race 2 30:38 1:10:14 +26:46
5. Inese Grauda Ind. 1:22:58 +39:30
Race 1 49:46 49:46 +29:51
Race 2 33:12 1:22:58 +39:30
Ilze Vilks Auseklis MP
Race 1 34:31 34:31 +14:36
Race 2 MP MP
Inga Bērze Ind. DNS
Race 1 1:06:37 1:06:37 +46:42
Race 2 DNS DNS
Liene Klišāne ind. DNS
Race 1 36:46 36:46 +16:51
Race 2 DNS DNS
Liene Šūpulniece ind. DNS
Race 1 33:07 33:07 +13:12
Race 2 DNS DNS
Marita Riba ind. DNS
Race 1 MP MP
Race 2 DNS DNS
V40 (4 / 6) Time Behind
1. Jānis Saule ind. 58:12
Race 1 33:50 33:50 +6:50
Race 2 24:22 58:12
2. Gints Ģērmanis Auseklis 1:00:05 +1:53
Race 1 34:59 34:59 +7:59
Race 2 25:06 1:00:05 +1:53
Rolands Auziņš Ind. MP
Race 1 27:00 27:00
Race 2 MP MP
Jānis Marcinkēvičs ind. DNS
Race 1 27:03 27:03 +0:03
Race 2 DNS DNS
IESĀCĒJI (84 / 84) Time Behind Time lost
1. Jānis Marcinkēvičs ind. 9:56 02:02
2. Kristians Millers Sējas pamatskola 10:19 +0:23 02:05
3. Paula Bergfelde SMK 10:33 +0:37 02:10
4. Mārtiņš Rajeckis ind. 10:35 +0:39 01:26
5. Anastasija Isajeva OK Stiga 11:57 +2:01 03:18
6. Lelde Gasūna LSPA 12:17 +2:21 01:29
7. Evelīna Gasūna LSPA 12:19 +2:23 01:48
8. Marks Millers Siguldas Pilsētas vidusskola 12:22 +2:26 01:40
9. Lauma Voitenko Pasaciņa 13:58 +4:02 03:07
10. Ance Korņējeva Siguldas Takas 14:19 +4:23 02:42
11. Beatrise Gredzena Laurenču sākumskola 14:36 +4:40 03:08
12. Romāns Basikirskis ind. 14:48 +4:52 02:21
13. Bruno Basikirskis Valdorfa PII 14:50 +4:54 02:18
14. Inga Basikirska Ind. 15:00 +5:04 02:18
15. Miķelis Starpiņš Laurenči 15:02 +5:06 05:44
16. Emīlija Nora Pabērza Tornīši 15:47 +5:51 00:57
17. Jekaterina Romanova OK Stiga 15:58 +6:02 03:57
18. Artūrs Blūmiņš Virsotne 17:02 +7:06 05:01
19. Gunta Blūmiņa SSS 17:10 +7:14 05:28
20. Uldis Kondratovičs Ind. 17:48 +7:52 05:24
21. Bogdans Bogdanovs OK Stiga 18:00 +8:04 08:36
22. Dace Actiņa 3A 18:05 +8:09 04:36
23. Elza Actiņa 3A 18:08 +8:12 04:40
24. Marita Riba ind. 18:23 +8:27 03:19
25. Liene Klišāne Ind. 18:41 +8:45 04:21
26. Kristīne Balanasa Virsotne 18:49 +8:53 05:38
27. Madara Dambe-Krastkalne Ind. 18:58 +9:02 03:36
28. Simona Lāčplēse Laurenču sākumskola 19:01 +9:05 05:41
29. Dārta Neringa Krastkalne SSS 19:18 +9:22 03:52
30. Angelīna Muste ind. 19:21 +9:25 05:11
31. Anna Katrīna-Riba SSS 19:28 +9:32 03:26
32. Sebastians Janovs Siguldas Takas 19:30 +9:34 04:07
33. Elza Klišāne Laurenči 19:31 +9:35 04:30
34. Anna Grigoļunoviča Rīgas Maksima vidusskola 19:33 +9:37 02:29
35. Marta Kortņējeva Siguldas Takas 19:41 +9:45 05:18
36. Inta Cakule ind. 19:51 +9:55 05:05
37. Liene Zilvere Strazdubūri 19:54 +9:58 03:06
38. Leo Puncils PII Saulīte 19:59 +10:03 04:47
38. Uvis Cakulis Laurenču sākumskola 19:59 +10:03 04:29
40. Jorens Polis Laurenču sākumskola 20:04 +10:08 05:03
41. Aleksis Polis Laurenču sākumskola 20:12 +10:16 04:58
42. Jānis Zilvers 20:34 +10:38 06:14
43. Kristaps Paio Laurenču sākumskola 20:46 +10:50 05:43
44. Krišjānis Bojārs Laurenču sākumskola 20:48 +10:52 05:41
45. Lote Zinberga Siguldas Takas 21:21 +11:25 03:11
46. Artūrs Zinbergs ind. 21:22 +11:26 03:30
47. Roberts Treijs NoskrienZiemu.lv 22:01 +12:05 05:50
48. Marts Martijs Treijs NoskrienZiemu.lv 22:08 +12:12 05:13
49. Keita Marcinkēviča Laurenču sākumskola 23:02 +13:06 10:27
50. Niks Dzenis SPV 23:25 +13:29 09:22
51. Raimonds Dzenis SPV 23:43 +13:47 04:29
52. Jānis Bukins Tornīši 23:48 +13:52 05:34
53. Kristīne Bērziņa Kaupietis 24:27 +14:31 04:09
54. Mareks Emsiņš Kaupietis 24:30 +14:34 04:15
55. Jānis Osītis Kaupietis 24:31 +14:35 04:17
56. Toms Balanass Siguldas Pilsētas vidusskola 25:54 +15:58 10:19
57. Toms Emīls Saule SSS 26:08 +16:12 10:55
58. Miks Oskars Saule Siguldas 1. pamatskola 26:17 +16:21 10:55
59. Madara Akmentiņa Ind. 26:40 +16:44 09:20
60. Raivis Lasmanis SSS 27:08 +17:12 11:50
61. Vanesa Šekstello SSS 27:22 +17:26 11:09
62. Aiva Aparjode ind. 27:40 +17:44 07:48
63. Līga Siliņa ind. 27:49 +17:53 07:34
64. Elēna Sabule Zvejniekciema vidusskola 27:50 +17:54 07:45
65. Katrīna Siliņa Zvejniekciema vidusskola 27:51 +17:55 07:49
66. Timotejs Janovs Siguldas Takas 29:17 +19:21 14:34
67. Līva Zinberga Siguldas Takas 29:40 +19:44 07:21
68. Valters Bošs SSS 29:56 +20:00 13:52
69. Liene Šūpulniece Ind. 29:57 +20:01 14:30
70. Jānis Osis Oši 31:12 +21:16 14:55
71. Ieva Ose Oši 31:22 +21:26 15:32
72. Jete Ose Siguldas Pilsētas vidusskola 31:31 +21:35 15:57
73. Esmeralda Janova Laurenči 41:44 +31:48 21:31
74. Uvis Narņickis Laurenču sākumskola 44:07 +34:11 05:27
75. Ieva Špilberga ind. 55:05 +45:09 27:34
76. Laura Špilberga Laurenču sākumskola 56:10 +46:14 28:24
Alise Lote Oļukalna Siguldas 1. pamatskola MP
Elza Zelča Siguldas Pilsētas vidusskola MP
Laura Cakule Laurenču sākumskola MP
Laura Ezeriņa Siguldas 1. pamatskola MP
Marianna Nevlere Siguldas Pilsētas vidusskola MP
Māra Zinberga Siguldas Takas MP
Sofija Mačevska Inčukalna pamatskola MP
Valda Janova Ind. MP

 

Created by MeOS 3.5.843 (RC2): 03.04.2018 22:23:23